Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderen nabij Deventer

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte vergaderlocatie is Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug de perfecte bestemming. Vergaderen nabij Deventer kan bij ons hotel dat beschikt over acht multifunctionele vergaderzalen en een capaciteit voor 250 personen. Wanneer u hier bijeenkomt staat ons enthousiaste team graag voor u klaar.

Geschikte vergaderzalen

Dankzij de verschillende vergaderruimtes bij Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug in Rijssen is er voor iedere gelegenheid een passende zaal. Voor grootschalige presentaties is er een ruime zaal aanwezig. Wilt u besloten vergaderen? Dan zijn er kleinere discussieruimtes beschikbaar. Wanneer u meerdere dagen bijeen wilt komen boekt u één van de lichte werkruimtes.

De vergaderzalen zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Handige informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug ligt bovenop De Rijsserberg en is eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg. Het hotel biedt gratis parkeermogelijkheid voor maximaal 60 auto’s. Tijdens uw verblijf maakt u in het hele hotel tevens gebruik van gratis WiFi. Verder beschikken de verschillende ruimtes over airconditioning en natuurlijk daglicht.

Heeft u nog vragen of wilt u graag vergaderen nabij Deventer? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Offerte aanvragen

Zalen

8 multifunctionele vergaderzalen tot 250 personen - 54 hotelkamers

 

Theater

Tot 160 personen

Cabaret

Tot 75 personen

School

Tot 50 personen

U-vorm

Tot 44 personen

Carré

Tot 52 personen

Diner

Tot 140 personen

Receptie

Tot 250 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Volg een mountainbike clinic
 • Speel samen met uw collega's de Scrapheap Challenge
 • Breng een bezoek aan het Rijssens Museum
 • Ga op pad met een boswachter op De Sallandse Heuvelrug

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.