Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug in RijssenGelegen op Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug

Sfeervol hotel in Rijssen

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug. Bovenop de Overijsselse Rijsserberg, aan de rand van het Rijssenseveld vindt u het hotel in Rijssen. Voor prachtige natuur en veelzijdige fiets- en wandeltochten bent u hier aan het juiste adres!

  • Hotel gelegen bovenop De Rijsserberg
  • Eigen culinair Restaurant Rijsserberg
  • Nabij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug
  • Diverse beauty- en wellnessfaciliteiten
  • Officiële trouwlocatie
  • Negen multifunctionele vergaderzalen

Comfortabel overnachten

De unieke ligging en aangename hotelfaciliteiten maken Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug de ideale bestemming voor een weekendje weg in eigen land. Zo beschikt het hotel over luxe faciliteiten zoals een sauna, binnenzwembad, tennisbaan en biljarttafel.

Na een actieve middag kunt u in het sfeervolle Restaurant Rijsserberg aanschuiven voor een uitgebreide lunch of heerlijk diner. Ook voor zakelijke doeleinden kunt u in het restaurant terecht. Tevens beschikt het hotel over acht multifunctionele vergaderzalen.

Midden in de natuur

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug is gelegen midden in het groen. De omgeving staat garant voor een heerlijk weekendje weg in eigen land. Het hotel in Rijssen ligt nabij de natuurgebieden De Borkeld, Hollands Schwarzwald en Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Bovendien kunt u uitwijken naar één van de dichtstbijzijnde steden zoals Deventer, Almelo en Enschede.

Ons team heet u van harte welkom!

Foto's en video's

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.

Foto's en video's

Binnenzwembad van Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

Geniet in Rijssen

Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug beschikt over een culinair restaurant, tennisbanen, sauna, solarium en een binnenzwembad.

Faciliteiten

Natuurgebied Salland

Ontdek de streek Salland

Salland is een streek met gezellige dorpen, monumentale boerderijen, statige landhuizen, romantische kastelen en karakteristieke molens. Een authentiek stukje Nederland waar het goede bewaard is gebleven met een geheel eigen karakter en de charme van Overijssel.

Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.